17 jun 2019

Sommerhilsen fra styret  Juni 2019

SKØYENÅSEN BORETTSLAG 13.06.19

www.skoyenasen.no / styret@skoyenasen.no / facebook: Skøyenåsen borettslag

 

Sommerhilsen fra styret  Juni 2019

 

 

Grilling på terrassen

Det er juni og sommer. Dette er tid for grilling og uteliv på terrassen. Vi minner om at det kun er lov med elektrisk grill eller gassgrill på terrassene. Terrassene ligger i umiddelbar nærhet naboens soverom, vi må ta hensyn til hverandre.

 

Sikkerhet mot innbrudd / tyveri

Det er viktig at inngangsdører og dører inn til fellesområder i kjeller og loft holdes stengt, dette gjelder også dører mellom vaskeri og kjeller. Dette pga fare for at uvedkommende kommer seg inn når det står åpent.

Gi beskjed til Oppsal vaktmester sentral om feil på låser i dører osv.

 

Lekeplasser og dyr

Flere beboere har observert at besøkende med hunder lufter de i sandkassene og rett ved lekeapparatene, dette må unngås på bakgrunn av hygiene hensyn.

 

 

Parkeringsplasser og «hurtigladere» ved fyrhuset

Nå er OBOS i gang med fakturering, alle skal ha fått faktura på sms/epost, kontakt gjerne OBOS hvis noe er uklart.

De 4 ladeplassene ved fyrhuset er nå så mye brukt at vi må innføre bruk av parkeringsskive for å kunne overholde kontroll av parkeringstid. Fra 1 juli må alle som skal bruke plassene ha parkeringsskive i bilen og bruke den. Parkeringsskiver kan hentes ut hos OVS.

 

Oppbevaring av private eiendeler i fellesområder

Felles arealer skal være ryddige. Det er ikke tillatt å hensette private eiendeler i fellesområder, uten avtale med styret. Det er lov å hensette

Sykkel, barnevogn, akebrett, sparkesykkel i sykkelboder som er tilgjengelig i hver oppgang.

 

 

Vanning og vedlikehold av utearealer

Blomster trenger vann. Det er fint om alle bidrar til at blomsterkassene blir vannet. Vi jobber med å opprette et hagebruks lag som tar ansvar for at det ser fint ut rundt oss. Styret bidrar med midler til allerede opparbeidede hage prosjekter. Kontakt styret om dette.

 

Styret i sommerferien

Styret avvikler også noe ferie i løpet av sommeren og noe lenger svartid må forventes. Henvendelser angående daglig drift som vanlig til OVS.

 

Oppsal vaktmestersentral/OVS:

Henvendelser som gjelder daglig drift sendes til kontor@oppsalvaktmestersentral.no, da de har fullmakt til å fikse det meste. Oppsal vaktmestersentral kan også bli kontaktet på

tlf. 22 76 28 80. OVS Kontaktes angående:

*Daglig drift/vedlikehold, *Skilt til ringeklokke og postkasser, *Nøkkel chip til inngangsdør, *Vaskekort til vaskeri, ol.

 

Styret ønsker alle en riktig fin sommer