24 okt 2018

Canal Digital Kabel blir Telenor

23. oktober endrer Canal Digital Kabel navn til Telenor. For Telenor blir dette et steg inn i underholdningsverden. For deg betyr det at du nå kan få både TV, bredbånd og mobil-tjenester – alt på samme sted med de kundefordelene dette gir

https://www.telenor.no/privat/tv/informasjon/

 

Canal Digital Kabel blir Telenor

Telenor har alltid jobbet for å knytte mennesker sammen. Først gjennom telefon, så mobiltelefon og internett. Nå tilbyr vi også TV. For TV-en er ikke bare TV lenger, den er jo også på Internett - alt henger sammen med alt.

23. oktober endrer Canal Digital Kabel navn til Telenor. For Telenor blir dette et steg inn i underholdningsverden. For deg betyr det at du nå kan få både TV, bredbånd og mobil-tjenester – alt på samme sted med de kundefordelene dette gir. Se vårt TV-tilbud

Hva skjer for deg som er tidligere Canal Digital Kabel-kunde:

  • Først og fremst vil vi ønske deg velkommen til Telenor! I praksis innebærer dette ingen endring for deg verken når det gjelder priser, vilkår eller dine produkter - alt fungerer som før.
  • Har du ikke allerede opprettet en bruker på Mine sider på Telenor, anbefaler vi at du gjør dette nå. Her får du full oversikt over dine produkter, tjenester og fakturaer fra Telenor samlet på ett sted.
  • Har du privat mobilabonnement fra Telenor kan du nå få Familiebonus. Har du allerede Familiebonus kan du få enda mer mobildata. 

Nedenfor har vi samlet noen av fordelene du får som kunde av Telenor. Har du ytterligere spørsmål har vi samlet informasjon som kanskje kan gi deg svar på det du lurer på.

Spørsmål og svar: